Cate putin din laboratorul Ottima!

Noi cei de la Ottima mereu suntem in cautare de inspiratie in ceea ce preparam. Consideram ca retetele noastre, fie ele vechi sau noi, ne reprezinta stilul unic si ne mandrim cu torturile delicioase care combina diverse ingrediente de cea mai buna calitate pentru a putea fi pe placul clientilor nostri.

Astazi dorim sa va prezentam doua din sortimentele minunate  pe care le puteti gusta oricand la Ottima!

Tortul Bavarez-Mascarpone

Bavarez mascarpone 3

Una dintre cele mai delicioase combinatii pe care le avem, tortul bavarez-mascarpone, combina 3 blaturi diferite cu extra cacao, cu 2 straturi de crema cu ciocolata si mascarpone.

Desi este un sortiment mult mai potrivit sezonului cald, noi consideram ca ne poate face ziua mai frumoasa chiar si acum, in toiul iernii, fiind un tort extrem de fresh care sigur ne va binedispune!

Bavarez mascarpone

Pe langa combinatia de ciocolata cu mascarpone, noi am mai dorit sa adaugam si cateva fructe de padure la tortul nostru bavarez, tocmai pentru a da o prospetime aparte!

Bavarez mascarpone cu fructe de padure

Tortul Bezea-Portocale

Daca tot vorbim de combinatii fresh, iata si un tort care isi propune sa puna la un loc gustul unic de bezea, cu cel aromat de portocale. La baza am creat un blat cu nuca acoperit cu o crema de portocale, dupa care am adaugat un strat crocant de bezea cu nuca si o crema de sampanie cu lamaie. Deasupra avem din nou un strat de bezea cu nuca urmat de putina ciocolata.

Bezea portocale 3Bezea portocale 2

Daca si voua v-a lasat gura apa citind despre aceste sortimente, atunci va invitam sa le gustati alaturi de noi, la cofetaria Ottima!