Cum comand?

Cea mai simplă metodă de a comanda orice produs Ottima este telefonic. Ne găsiţi la 0256 284424 sau 0744 354533 de luni până vineri între 08:00 si 20:00 . Vom prelua comanda şi stabilim modalitatea de livrare şi plată.

Puteţi să trimiteţi orice comanda şi prin formularul de contact sau prin email la adresa office@ottima.ro. Veţi primi o confirmare prin email sau telefonic cu informaţiile despre modalitatea de livrare şi plată.

Livrarea produselor se face în locul dorit ( la birou sau acasă ) sau se pot ridica de la Mezzo şi de la sediul nostru la data şi ora stabilită. Livrarea se face cel mai devreme a doua zi de la comandă. Livrari la domiciliu se fac doar pentru comenzi mai mari de 100 de lei.

Pentru comenzi de torturi si prajituri pentru evenimente cum ar fi o nunta sau un botez sau o aniversare in cadrul unei companii va rugam sa ne sunati pentru a stabili o intalnire.

In cazul in care sunteti deja client Ottima, va multumim si va felicitam pentru alegere, asteptam detalii comenzi dumneavoastra. Ne plac provocarile si suntem dispusi sa va incatam de fiecare privirea si mai ales gusturile.