Intrebari frecvente


1. Cu cat timp inainte trebuie sa comand tortul?

Nu ne place sa va grabim in luarea deciziilor si incurajam testarea pietei. Totusi majoritatea comenzilor sunt programate cu 2-3 luni inainte, chiar si cu 6-7 luni sau  in targurile de profil unde beneficiati de anumite reduceri. Lucram dupa principiul primul venit, primul servit.

2. Livrati tortul la local?

In Timisoara produsele comandate sunt livrate gratuit pana cel tarziu la ora 02:00 iar in afara localitatii livram la maxim 150 km, pana la ora 17 din ziua evenimentului si incasam in plus 1,5 lei/km.

3. De cate kg de tort am nevoie?

Noi recomandam 120-150 g de tort/ invitat. Astfel daca alegem o felie de 130 g si aveti 100 de invitati, veti avea nevoie de un tort de 13 kg; daca aveti 250 de invitati, veti avea nevoie de un tort de 32 kg.

4. Cat ma costa tortul?

Pretul pe kg de tort variaza intre 35 si 57 lei pe kg si depinde de umplutura aleasa si de complexitatea decorului.

Avansul reprezinta 20% din valoarea comenzii; datorita instabilitatii preturilor din ultima perioada ne rezervam dreptul de a modifica pretul produselor dar tinem sa mentionam ca acest lucru nu a fost necesar pana acum in decursul vreunui sezon de nunti.

La un avans de 50% garantam mentinerea preturilor din data semnarii contractului.

In cazul anularii comenzii avansul nu se returneaza.

Restul de plata se achita in 48-72 de ore de la eveniment.

5. Inca nu am stabilit decorul salii si paleta de culori, ne putem intalni?

Bineinteles ca ne putem intalni, degustam, discutam, stabilim detaliile legate de suportul tortului, umplutura tortului iar detaliile legate de décor se adauga ulterior dar nu mai tarziu de 10 zile inaintea evenimentului.

6. Cum pot stabili o intalnire pentru degustare?

Pentru programari va rugam sa sunati la 0256-28.44.24 sau 0744.354.533 sau san e scrieti pe mail la office@ottima.ro

7.  Ce se intampla la o degustare de tort?

In timpul degustarii vom discuta despre designul tortului, umpluturi si alte detalii legate de locatie. Va rugam sa aduceti daca doriti poze, mostre de culori, invitatii sau alte lucruri din care ne putem inspira pentru crearea tortului. Intalnirile dureaza de obicei 30 min si se fac pe baza de programare.

8. Mi-ar placea un decor de pe un tort cu 5 etaje vazut intr-o revista dar am  60 de invitati. Puteti modifica tortul?

Nu orice design se preteaza la un tort mai mic. Unele modele necesita un anumit minim de portii. Vom incerca sa va prezentam cateva optiuni din care sa puteti alege si impreuna sa cream un tort unic.

One Comment

  1. Cristi Stiube
    Posted 12 July, 2014 at 6:37 pm | Permalink

    Torturi excelent de bune, nemapoimenite, am avut un eveniment (nunta-botez) si am comandat cele 3 torturi de la ottima pan si nu m-au dezamagit. Recimand cu incredere

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>