Ou de ciocolata cu surprize!

In preajma sărbătorilor de Paşte toţi copiii aşteaptă iepuraşu’ ! De la tradiţionalele ouă roşii până la pască sau alte dulciuri, toate bunătăţile de Paşte sunt gustate cu mare poftă de la mic la mare.

In acest an vă invităm să aduceţi ceva nou printre cadourile copiilor: un Ou de ciocolată uriaş! Am a pregătit o reţetă specială de ciocolată şi a confecţionat un ou mare, mare cât să încapă multe cadouri surpriză în el. Vom face echipă bună împreună: tu alegi cadoul dorit, noi îl ascundem în Oul de ciocolată, iar persoana dragă se va bucura din plin de surpriza inedită!

Cum funcţionează?
Vino cu un cadou la cofetăria Mezzo din IuliusMall, la sediul Ottima Pan sau la Atelierul de olărit din cadrul Târgului de Paşte din Piaţa Operei, noi preluăm cadoul şi a doua zi ducem Oul de ciocolata cu surpriza înăuntru în locul în care l-ai lasat. Dacă vi la sediul Ottima Pan şi poti aştepta 30 de minute vei primi pe loc Oul de ciocolata cu surpriza ta înăuntru.

Cât e de mare şi cât costă?
Ouăle de cicolată au 23 cm. cel mic si 30 de cm. cel mare şi cântăresc 400g respectiv 700g .  Preţul unui Ou de ciocolată mic este de 32 lei iar pentru cel mare 39 lei.

Pentru cei grăbiţi punem noi o jucărie surpriză în interiorul Oului de ciocolata şi cadoul e gata. Oul de ciocolată mic cu cadou va fi 45 lei iar cel mare 54 lei.

Dacă eşti Iepuraşu’ şi vrei 100 de Ouă de ciocolată, ai nevoie alte informaţii sau lămuriri ne puteţi suna la 0736334420 .

Tu ce cadou ai ascunde într-un ou?

One Trackback

  1. By Dulciuri de buzunar on 12 April, 2011 at 6:20 pm

    […] langa acestea Ottima Pan ne mai pregateste o surpriza, o tombola care va desemna castigatorii unui ou de ciocolata urias, […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>