Targ de nunta 10 – 12 ianuarie CRAFT

tort circ

Hai la circ!

Weekendul acesta ne veti gasi, cu mic cu mare, la Targul pentru Mirese de la Centrul de Afaceri. Va asteptam cu mostre din torturile noastre delicioase, voie buna si raspunsuri la intrebarile voastre legate de cum ar trebui sa arate tortul perfect pentru o nunta ca in povesti.

Targul de nunta se bucura deja de a treia editie anul acesta, invitatele avand din nou posibilitatea de a-si expune si ‘mărita’ rochia. Puteti urmari cele mai noi trenduri in materie de rochii de mireasa (sau costume pentru miri), la ce organizatori de evenimente puteti apela pentru a scapa de stresul nuntii, care sunt cei mai buni fotografi si cele mai renumite restaurante, de unde puteti lua cursuri de dans specializate si…desigur, care sunt torturile cele mai potrivite pentru tema nuntii voastre.

Noi suntem tare bucurosi sa avem un stand la acest targ, pentru a va putea impartasi creatiile noastre in materie de torturi de nunta, si mai ales pentru a va arata toate modurile prin care le putem decora astfel incat sa va putem indeplini dorintele cele mai indraznete.

detaliu tort nunta gotic

Join the dark side!

De aceea suntem dornici sa va va expunem si cateva idei mai…nonconformiste, in special pentru cei care vor sa treaca de treapta traditionala. Nu vrem sa divulgam toate surprizele, insa va putem spune ca sortimentele noastre de degustat va vor arata ca visele legate de nunta perfecta pot deveni cu siguranta realitate!

Asa ca va asteptam pe toti, intre 10 si 12 ianuarie, sa fiti alaturi de noi la standul Ottima de la Targul pentru Mirese!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>