Tema nuntii- flori de cires

     Cum ajunge un cuplu sa decida tema nuntii lor? In primul rand ei trebuie sa decida ce tema se potriveste cu personalitatea lor si modul lor de viata. Dupa ce si-au ales tema este mult mai simplu sa aleaga invitatiile, florile, rochia, meniul, tortul, muzica, decoratiunile si toate celelalte detalii.
Mai jos am ales cateva posibile teme si idei pe care le puteti folosi la nunta voastra.

1. Flori de cires

     Florile de cires sunt florile neoficiale ale Japoniei (sakura este numele copacului de cires). Aceasta floare superba de cires are o culoare ce variaza de la roz pal la roz intens.
     Avand in vedere ca florile de cires sunt foarte delicate v-as sugera sa pastrati detaliile decoratiunilor simple. Pentru aranjamentul de pe mese puteti folosi vaze inalte si doar cateva ramurele de cires.

     Daca doriti un eveniment cu inspiratie japoneza puteti agata lampadare din hartie; folositi servetele albe cu roz decorate cu un inel maro si o ramurica de cires.

     La intampinarea invitatilor puteti servi sampanie roz si un cocktail cu aroma de cirese. Pentru invitatii care nu servesc bauturi alcoolice puteti face un punch de cirese. Ca si marturii puteti cumpara un set de sapun/gel de dus/lotiune cu aroma de cirese. Bineinteles si tortul de mireasa pastreaza aceeasi tema, florile de cires alaturi de ramurele delicate.