Tema nuntii: Vintage-Chic

Confortul, frumusetea imperfectiunilor, alura obiectelor uzate, atmosfera simpla si relaxata, acestea sunt pietrele de temelie ale stilului vintage chic.

Pentru o  nunta vintage-chic, detaliile alese trebuie sa aibe mici semne de uzura pentru a crea senzatia de piese cu iz de antichitate. In acelasi timp decorul trebuie sa fie minimalist, feminin, romantic, desprins din povesti, cu alte cuvinte chic.

tema nuntii vintage chic

O parte din obiectele pe care le poti folosi in decorarea nuntii le poti gasi la anticariat,  sticle sau borcane cu aspect invechit, candelabre, colivii sau flori din matase iar luminile lumanarilor vor adauga stralucire serii.

tema nuntii vintage chic

Gandeste-te si la grilajelele cu trandafiri,  la broderii  sau la tapet vintage atunci cand vrei sa decorezi localul.

tema nuntii vintage chic

Puteti folosi in decor perne confectionate din materiale vintage, candelabre, piese de ceramica sau orice cu imprimeuri de trandafiri. Acest stil trebuie sa emane o atmosfera relaxata, romantica, primitoare si confortabila.
Se pot incorpora elemente contemporane cu elemente vintage.

tema nuntii vintage chic
La partea dulce va sugeram marturii din turta dulce cu initialele voastre, un tort pictat cu trandafiri roz pal sau muffins decorate in culori pastel.

tema nuntii vintage chic

tema nuntii vintage chic