Înregistrați-vă acum

Autentificare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Autentificare

Înregistrați-vă acum

Blugi, descoperă cele 5 moduri ușoare în care îi poți mișcora la nevoie

Blugi, descoperă cele 5 moduri ușoare în care îi poți mișcora la nevoie

Blugi, descoperă cele 5 moduri ușoare în care îi poți mișcora la nevoie. Blugii te fac să arăți ca un personaj din Tony Hawk Pro Skater 2?

Nu te teme. Unul dintre lucrurile minunate legate de blugi este că sunt destul de ușor de micșorat. Dacă înveți cum să o faci corect, poți evita alte bătăi de cap viitoare.

O pereche de blugi poate primi o nouă viață

Știind cum să micsorați blugii vă va permite să obțineți o potrivire perfectă cu o pereche nouă. Sau pur și simplu să le strângeți pe cele vechi dacă ați scăpat de câteva kilograme în plus.

Există o serie de metode diferite din care se poate alege fiecare utilă în felul său. Alegerea finală o să depindă în mare măsură de ceea ce încerci să realizezi. Când vine vorba de haine bărbați alege cele mai bune obiecte vestimentare.

De exemplu, obținerea unei noi perechi de blugi raw la o nouă dimensiune necesită o abordare diferită. De aceea am analizat și prezentat în acest articol de blog o serie de metode pentru a satisface toate cerințele.

Mai jos ne uităm la unele dintre cele mai bune modalități de a micșora blugii. De la zonele cu probleme de micșorare la fața locului până la sărituri în baie (serios). Iată tot ce trebuie să știți.

Metoda Pre-Soak

Lumea denimului raw este un loc confuz. Jumătate din populație vă spune să nu lăsați o picătură de apă lângă blugii noi timp de cel puțin șase luni.

Între timp, cealaltă jumătate se jură că ar trebui să îi „aruncați” într-o cadă chiar înainte de a îi purta. Deci, cine are dreptate? Păi, depinde.

Denimul raw poate fi sanforizat sau nu. Denimul sanforizat a fost pre-micșorat, în timp ce cealaltă variantă, nu. În cazul variantei din urmă va trebui să eliminați acea contracție inițială, oferindu-le blugilor un pre-înmuiat.

În cazul în care cumpărați blugi nesanforizați, asigurați-vă că îi achiziționați cu o dimensiune sau două mai mare din acest motiv.

Pentru înmuiere, umpleți cada cu apă fierbinte (însă nu prea fierbinte). Întoarceți blugii pe dinăuntru și așezați-i în apă până când aceasta devine complet rece. Puteți așeza diverse obiecte deasupra lor pentru a le opri să plutească la suprafața apei.

După ce ați terminat, ridicați perechea de blugi cu grijă și atârnați-o să se usuce.

Blugi introduși în apă clocotită

Înainte de a merge mai departe, rețineți că această metodă este bună doar pentru blugii 100% din bumbac. În cazul în care blugii tăi sunt un fel de amestec din elastan sau poliester, atunci nu o face.

Vorbim despre o opțiune extremă așa că încercați-o doar dacă vă permiteți să funcționeze greșit.

Mai întâi veți avea nevoie de o oală mare cu apă clocotită. Întoarceți blugii pe dinăuntru, introduceți-i și lăsați-i să fiarbă timp de aproximativ 30 de minute.

Mai apoi, adăugați sare și piper după gust (glumim!). Odată ce blugii sunt suficient de fierți, scoateți-i cu atenție din oală și introduceți-i în uscătorul de rufe la cea mai fierbinte setare.

Când îi scoți din uscător, blugii tăi ar fi trebuit să se micșoreze destul de dramatic peste tot. Atenție însă, există șanse mari ca blugii să se întindă, în cele din urmă, într-o oarecare măsură.

În cazul în care aveți de gând să repetați acest proces se va pierde rapid culoarea.

Lăsați profesioniștii să gestioneze problema

Să recunoaștem, folosirea căldurii pentru a micșora orice fel de material va fi întotdeauna o afacere riscantă. Este rău pentru țesătură, este rău pentru vopsea și nu va duce niciodată la rezultatele exacte pe care le doriți.

Alternativa? Luați-vă blugii necorespunzători și îndreptați-vă la cineva care a făcut carieră din haine ce se potrivesc corect pe formele oamenilor.

Ducerea blugilor cu probleme la un croitor nu se referă la o micșorare în sensul cel mai strict al cuvântului. Cu toate acestea, după socoteala noastră, luați ceva mare și îl faceți mai mic, deci contează.

Croitorul vă va putea vorbi despre cât de exact doriți să se potrivească blugii dvs. și îi poate modifica în consecință. O oală cu apă clocotită nu va putea niciodată să ofere același nivel de serviciu.

Motiv pentru care o persoană reală va fi întotdeauna cea mai bună opțiune când vine vorba de ajustarea hainelor.

Micșorarea unor blugi în anumite puncte cheie

Te afli în situația în care blugii tăi se potrivesc bine în unele zone, dar au nevoie de strângere în altele? Micșorarea punctuală ar putea fi cea mai bună opțiune. Aceasta e practica de a micșora numai anumite zone ale blugilor, lăsând celelalte părți așa cum sunt.

Există câteva modalități de a face acest lucru. Una din cele mai populare implică utilizarea unei sticle de pulverizare și a unor balsamuri. Pur și simplu umpleți sticla cu aproximativ trei părți de apă fierbinte și o parte de balsam.

Pulverizați zona (zonele) problematică (problematice) și lăsați-o să se usuce. Dacă aveți nevoie de contracție pentru a fi mai drastic, puteți folosi uscătorul.

O altă metodă este să umpleți chiuveta cu apă fierbinte. Mai apoi, scufundați porțiunea de țesătură pe care doriți să o micșorați lăsând restul materialului afară din apă.

Lăsați zona să se înmoaie până când apa devine rece și apoi atârnați blugii pentru a se usca.

Folosirea unui fier de călcat pentru blugi

Uneori trebuie doar să fixați o parte din spate sau zona genunchilor înainte de a ieși. Utilizarea unui fier de călcat e o modalitate rapidă și ușoară de a efectua aceste mici „corecții”.

Pentru cele mai bune rezultate veți dori să utilizați un fier de călcat cu funcție de pulverizare. În caz contrar, utilizați o sticlă de pulverizare pentru a umezi acea zonă.

Pulverizați zona pe care doriți să o strângeți și apoi treceți peste ea cu fierul de călcat pe o setare înaltă, asigurându-vă că o mențineți în mișcare. Faceți acest lucru până când materialul e complet uscat și repetați de câte ori e necesar.

Doriți servicii de advertoriale sau link building pentru afacerea dvs.? Dacă vă aflați în căutarea unei companii care să vă crească vizibilitatea în mediul online vă aflați în locul potrivit. Trebuie doar să intrați în contact cu noi pentru a descoperi cum vă putem ajuta!

Despre Link Building


Urmați-mă

Lasa un comentariu

Suma 37+8 ( 45 )