Înregistrați-vă acum

Autentificare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Autentificare

Înregistrați-vă acum

Ce sunt pariurile Handicap Asiatic?

Ce sunt pariurile Handicap Asiatic?

Desi acest tip de pariu inca nu este la fel de folosit ca si in strainatate, pariorii romani au inceput sa-l parieze tot mai mult, de la an la an. Handicapul Asiatic este un tip de pariu care poate aduce profit pe termen lung, insa ca sa poti sa-l pariezi trebuie sa sa stii ce este.

Atunci cand alegem sa pariem Handicap Asiatic putem sa evitam unele surprize, dar in acelasi timp sa ne si crestem sansele de castig. Intradevar, acest tip de pariu ne ofera cote ceva mai mici decat clasicele pariuri, insa chiar si asa, pariorii profesionisti il prefera pe acesta.

Ce este Handicapul Asiatic?

Daca o sa verifici cateva site-uri unde tipsteri profesionisti dau recomandari de pariuri, o sa vezi ca de cele mai multe ori ei pariaza Handicap Asiatic. De ce? Explicatia este una foarte simpla. Pentru ca in acest fel iti cresti sansele de castig de la 33% la 50%. Evident, din punct de vedere matematic.

Practic, in loc sa ai 1X2, tu vei avea doar doua posibilitati de pariu, adica 1 sau 2. Eliminearea semnului X (meci egal) iti va creste sansele de castig, iar pe termen lung poti sa fii mai profitabil.

Dupa cum am mai spus, cotele intradevar sunt ceva mai mici, dar cred ca obiectivul fiecarui parior este sa nu piarda, iar acest tip de pariu te va ajuta foarte mult in acest sens.

Desigur, asta nu inseamna ca daca pariezi Handicap Asiatic nu mai trebuie sa analizezi meciurile. Dimpotriva! Insa ceea ce este important de retinut este faptul ca sansele tale de reusita vor fi mai mari. Nu in utlimul rand, poti sa pariezi Handicap Asiatic si pe goluri, nu doar pe rezultat final.

Sfaturi utile

Pentru a te ajuta si mai mult sa ajungi pe calea succesului, vreau sa-ti dau cateva sfaturi utile. Daca de exemplu vrei sa pariezi peste 2.5 goluri, arunca o privire si pe Handicapul Asiatic peste 2.5 goluri. O sa vezi ca de cele mai multe ori casele de pariuri ofera o cota mai mare in cel de-al doilea caz.

Acelasi lucru il poti face si cand vrei sa parieizi 1X2 sau Draw No Bet (pariu fara egal). Verifica si cotele din sectiunea de Handicap Asiatic pentru ca o sa vezi ca vei gasi valori mai mari. Cote mai mari inseamna profit mai mare pentru tine.

Nu in ultimul rand, daca alegi sa pariezi online, acest tip de pariu este disponibil si la pariurile live. De exemplu, daca ai un meci in care una din echipe conduce cu 1 la 0 si vrei sa pariezzi peste 2.5 goluri, dar nu esti foarte sigur, atunci poti incerca pariul Handicap Asiatic peste 2 goluri.

In acest caz, daca se marcheaza exact 2 goluri, pariul tau nu este pierdut si primesti cota 1. In schimb, daca se vor marca cel putin3 goluri, pariul tau va fi castigator. Idea este ca ai o mica asigurare in cazul in care se marcheaza doar inca un gol.

Mult succes si nu uita: pariaza responsabil!

Despre Link Building


Urmați-mă

Lasa un comentariu

Suma 37+8 ( 45 )