Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Logare

Înregistrați-vă acum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum sa iti creezi un blog personal?

Cum sa iti creezi un blog personal?

Dacă întotdeauna te-ai întrebat cum ar fi să ai un blog personal unde să îţi împărtăşeşti gândurile, poveştile, experienţele, fotografiile, informaţiile despre produsele şi serviciile pe care le oferi sau le promovezi online atunci este timpul să iei iniţiativă.

Chiar dacă nu ştii de unde să începi crearea unui blog personal documentaţia reprezintă primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a şti ce şi cum să faci.

Crearea unui blog poate să fie foarte simplă pentru un utilizator experimentat însă, nu toţi ne-am născut învăţaţi şi mai sunt multe de descoperit despre mediul online. Cu toate acestea, multe persoane încep de la zero pe partea de blogging pentru a se afirma şi a fi prezenţi în mediul online motiv pentru care este nevoie de un ghid util prin care să ştii exact de unde trebuie să începi.

După cum am mai spus, crearea unui blog nu trebuie să creeze foarte multe bătăi de cap dacă foloseşti instrumentele potrivite. Chiar dacă eşti la început de drum acest lucru nu înseamnă că nu poţi deveni un blogger de succes într-un timp destul de scurt.

De unde să începi munca efectivă la blog-ul tău?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să îţi faci un blog indiferent de domeniu, trebuie să achiziţionezi un domeniu şi spaţiu de găzduire. Este recomandat acest lucru pentru ca să nu ai surpriză că în momentul în care îţi faci un blog pe o platformă gratuită să nu poţi prelua conţinutul publicat deja acolo. O dată ce este activat pachetul de hosting şi domeniul este înregistrat se poate instala o platformă recomandată de blogging printre cele mai utilizate şi uşor de folosit.

O platformă foarte uşoară de folosit şi gestionat este WordPress. Apoi mai este necesară instalarea unor plugin-uri şi a unei teme dorite. Alegerea temei dorite pentru blog este influenţată direct de publicul ţintă pentru care urmează să te adresezi. Dacă este vorba despre un hobby al tău despre care doreşti să vorbeşti atunci se va adresa unui public mult mai larg. De asemenea, poţi să lansezi un blog şi în scopul de a-l monetiza.

Stabileşte nişa pentru care urmează să te adresezi

O dată ce a fost stabilit scopul blog-ului trebuie să ai în vedere nişa pentru care se va adresa. În funcţie de acesta vei începe să creezi conţinut care să se axeze strict pe domeniul despre care vorbeşti. Indiferent de domeniul ales trebuie să ai în vedere crearea unui conţinut original, să scrii cu pasiune şi destul de frecvent iar în acest mod vei ajunge cu siguranţă la vizitatorii tăi.

La un blog partea esenţială este să creezi conţinut care să capteze interesul cititorilor iar astfel vei putea să te bucuri de aprecierea vizitatorilor.

Alte detalii semnificative pentru buna funcţionare a blogului tău

În mod concret vei avea nevoie de un nume de domeniu, să cumperi un pachet de hosting, să instalezi o platformă de blogging, să instalezi un plugin şi o temă. Totuşi este demn de luat în calcul şi viteza de încărcare a blog-ului tău care poate să fie influenţat în mod direct de calitatea serviciilor oferite de providerul de hosting.

Dacă providerul de hosting este serios şi oferă servicii de calitate atunci nu vei avea motive de îngrijorare.

Aşa că te sfătuim să apelezi cu încredere la smart-hosting.ro. Cu servicii web de calitate oferite din anul 2006 ai garanţia unui lucru bine făcut. Fie că vorbim de înregistrare domenii, web hosting, realizare site web, promovare pe internet, certificat de securitate SSL, server dedicat, vps, colocare server, cei de la smart hosting sunt cea mai bună alegere.

 

smart

Despre smart

Lăsați-ne un răspuns.

Capitala româniei ( bucuresti )