Înregistrați-vă acum

Autentificare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Autentificare

Înregistrați-vă acum

Klus Design si puterea iluminatului led

Klus Design si puterea iluminatului led

Klus Design reprezinta pentru noi un client ce merita recomandat cu bratele deschise. In acelasi timp, nu putem sa nu admiram determinarea lor in a realiza o iluminare led de cea mai buna calitate.

Benzi led impreuna cu profile led si accesorii diverse pot creea sisteme led cuprinzatoare. Cu ajutorul acestora clientii pot construi corpuri de iluminat pentru mai multe cerinte, cat mai imaginative posibil.

Vorbim si de iluminat principal, iluminat din spate, solutii pentru ansambluri-spot cu iluminat de sus. Sau de iluminat incastrat, suspendat sau de sine statator – in principiu, aproape orice fel.

Klus Design Romania

De ce sa folosim sisteme led si nu spoturi led?

Puteti folosi orice modalitate led doriti, insa Klus Design ofera clientilor sai solutii led moderne prin sistemele lor modulare. Poti realiza asadar corpuri led de diverse forme. Si sa nu mai spunem ca unii clienti isi doresc corpuri led de diverse dimensiuni, de la foarte mici, pana la foarte mari.

Sistemele led ofera posibilitatea de a creea dupa bunul plac linii de lumina care sa imite lumina naturala sau sa compuna forme geometrice ultra moderne.

Unde se folosesc leduri la exterior?

La inceputuri, si nu doar la Klus Design, benzile LED se lipeau pe substrat, nu beneficiau de acoperire și protecție adecvată împotriva apei si prafului. Adica a condițiilor externe, de fapt. Specialistii in iluminat led au proiectat un sistem de componente special proiectat si dedicat soluțiilor LED. Au ajuns la aceasta idee constienti fiind atat de necesitățile industriei de mobilier, cat și necesitatilor din designul interior/exterior.

Cate feluri de iluminat exterior exista la Klus Design?

  • Iluminat urban
  • Iluminat intrări
  • Iluminat garaj
  • Iluminat grădini
  • Iluminat fațade

Klus LED Romania

La ce se refera mai exact Klus Design cu iluminatul urban?

Iluminat urban se refera la iluminat stradal si iluminat public in general.

  • Cu longevitate a serviciilor de la 10 la 15 ani, în funcție de configurație, tehnologia led reduce consumul de energie electrică cand vorbim de iluminatul stradal cu 75%.
  • Studiile au arătat că iluminatul public poate avea ca efect reducerea criminalitatii cu până la 20%. Concomitent, accidentele din trafic au scazut cu până la 35%.

Cum de se pot folosi ledurile Klus Design la exterior?

Unele produse Klus Design sunt concepute special pentru aplicații în exterior. Se proiecteaza profile care pot fi sigilate pana la gradul de protectie IP67.  Forma unora dintre profile facilitează scurgerea apei și, de asemenea, dispune de camere etanșe la apă pentru componentele electronice.

  • Ei lucrează cu accesorii care permit, de ex. cabluri de alimentare în pământ. Datorită unor astfel de soluții, este posibil să foloseasca iluminatul pe fațadele clădirilor, pe trotuare, parcări, terase sau balcoane.
  • Cele mai des folosite profile în exterior sunt urmatoarele: HR-ALU, HR-LINE, SILER sau profilele din seria DES (care sunt rezistente la precipitații). In aceeasi nota, este posibilă etanșarea celor mai multe profile universale.

Avem marea placere sa va prezenta un articol interesant si despre Restaurant Voievodal, bucatarie romaneasca de legenda…

Despre Link Building


Urmați-mă

Lasa un comentariu

Suma 37+8 ( 45 )