Înregistrați-vă acum

Autentificare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Autentificare

Înregistrați-vă acum

Sunt cu adevărat folositoare chestionarele auto?

Sunt cu adevărat folositoare chestionarele auto?

Sunt cu adevărat folositoare chestionarele auto?

Mulți din participanții la cursurile unei școli auto preferă să se pregătească pentru partea teoretică a examenului auto prin efectuarea de chestionare auto.

Dar, este această metoda cea mai bună? Cum ne putem asigura că stăpânim cunoștiințele necesare pentru a promova la proba teoretică a examenului auto?

Articole recomandate:

Chestionarele auto ne pot ajuta, îndradevăr, să ne familiarizăm cu tipul de întrebări și modalitatea de testare din cadrul probei teoretice a examenului auto.

Totuși, pentru a ne maximiza sanșa de reușită, putem suplimenta aceasta metodă cu alte practici.

Sursa chestionarelor auto contează foarte mult

Trebuie să știi că nu orice chestionare auto te ajută cu adevărat. Cu siguranță vei găsi destule în mediul online, dar multe din ele sunt depășite și nu mai respectă normele în vigoare.

Asta înseamnă că nu te vei pregăti cu adevarat pentru examenul auto, ci mai mult îți vei exersa abilitatea de a efectua teste grilă pe calculator.

Așadar, verifică sursa și calitatea chetionarelor auto înainte să începi rezolvarea lor. Pe Driveschool.ro, de exemplu, vei găsi chestionare auto de actualitate, la fel ca cele utilizate pe parcursul examenului auto.

Scopul acestor chestionare este să te ajute să îți verifici propriile cunoștiințe acumulate pe parcursul școlii auto.

Dacă observi că dai răspunsuri greșite la anumite întrebări, este recomandat să revizuiești partea teoretică ce acoperă aspectul sau subiectul respective, deoarece este posibil să nu fii înțeles foarte bine acea parte.

Încearcă să nu te bazezi în totalitate pe chestionare atunci când te pregătești

Poate părea anevoios să te pregătești pentru examenul teoretic parcurcând toată materia predată la cursurile teoretice și cea prezentă în manualele de rigoare, mai ales când ai un job, o familie și un program zilnic care te solicită.

De aceea multe persoane aleg să se bazeze pe chestionare, pentru că sunt mult mai practice și rapide.

Totuși, este imposibil să reții răspunsurile corecte la toate întrebările din chestionare, pentru a-ți asigura succesul.

Apoi, întrebările din examenul auto pot fi ușor diferite de cele pe care le-ai folosit pentru a-ți exersa cunoștiințele, ceea ce din nou nu te ajută dacă încerci să memorezi răspunsurile.

Cea mai bună metodă este să parcurgi teoria și să te verifici, apoi, cu ajutorul chestionarelor auto.

Dacă te organizezi din timp, astfel încât să dedici o oră, două, în funcție de programul tău, pregătirii tale în fiecare zi, vei obține punctajul maxim fără îndoială.

Fii atent la recomandările instructorului

Rolul instructorului este de a ne pregăti, în primul rând, pentru examenul auto, astfel încât să putem obține permisul auto.

Așadar, dă-ți silința să fii atent(ă) la informația și sfaturile oferite de acesta. De multe ori, instructorul auto îți va oferi sfaturi pe care nu le vei găsi în nici un manual sau chestionar auto.

Aceste sfaturi te vor ajuta să treci examenul auto cu brio.

 

Despre elena

Lasa un comentariu

Suma 37+8 ( 45 )