Înregistrați-vă acum

Autentificare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Autentificare

Înregistrați-vă acum

VPN, de ce trebuie luată în calcul această tehologie de un specialist SEO

VPN, de ce trebuie luată în calcul această tehologie de un specialist SEO

VPN, de ce trebuie luată în calcul această tehologie de un specialist SEO. VPN este o tehnologie care întinde o rețea privată peste o rețea publică.

Rețeaua VPN este tot mai răspândită și mai utilizată

Vă ajută să creați o conexiune sigură la o altă rețea pe World Wide Web. Cu alte cuvinte, protejează activitatea de navigare de multe tipuri de investigații de pe o rețea publică.

Tehnologia VPN este predominantă în zilele noastre, dar nu din motivele pentru care a fost inventată inițial. La început, a fost creată pentru a conecta împreună rețele diferite de afaceri.

Toate acestea, în condiții de siguranță pe internet. Sau, pentru a permite oamenilor să acceseze rețelele lor de afaceri de acasă sau de la distanță.

Astăzi, rețeaua privată virtuală este folosită pentru o varietate de scopuri. Ascunderea/schimbarea adreselor IP, accesarea website-urilor blocate, criptarea datelor și multe altele.

În acest articol de pe blog, vom afla cum funcționează o VPN și cum o puteți folosi în scopuri de optimizare SEO. Cu toate acestea, să aruncăm înainte o privire rapidă asupra creșterii pieței de VPN, de-a lungul anilor.

VPN pe piața globală și utilizatorii

Conform statisticilor, 26% dintre utilizatorii de internet la nivel mondial au accesat internetul prin VPN. Datele acestea sunt pentru primul trimestru din anul 2018.

În America de Nord, 18% dintre persoane au folosit VPN-uri și proxy în primul trimestru din 2018.

În 2018, piața globală de VPN a fost în valoare de 20,60 miliarde de dolari. Suma crește constant, cu fiecare an ce trece.

Cum funcționează o rețea privată virtuală

O rețea privată virtuală rutează conexiunea la internet a dispozitivului prin server-ul privat VPN selectat. În acest fel, se evită furnizorul de servicii de internet (ISP).

Astfel, când datele sunt transferate pe internet, ele provin de la un VPN și nu de la propriul dispozitiv. Cu alte cuvinte, VPN-ul acționează ca un intermediar, atunci când vă conectați la World Wide Web.

Vă ascunde adresa IP și vă protejează identitatea.

O rețea privată virtuală creează un „tunel” secret de pe dispozitivul dvs. la internet. Vă păstrează datele cruciale protejate, prin criptare.

De ce ar trebui să utilizați un serviciu VPN ca specialist SEO

1. Rezultatele căutării pe tot globul

Care este acel semnificativ avantaj ale unei rețele VPN pentru un specialist SEO? Îl ajută să vadă cum arată rezultatele căutării, în diferite țări.

Deși există o mulțime de instrumente care vă pot ajuta la fel, nimic nu se compară cu o rețea VPN. Aceasta vă permite să apăreți ca local, navigând pe internet din locația serviciului dvs. VPN.

Vreți să vedeți rezultatele căutărilor unei anumite locații în scopuri SEO? Puteți alege furnizorul VPN care are un server în acea locație specială.

2. Mascați adresa IP reală

Ca specialist SEO, trebuie să lucrați cu conturi sensibile. Dacă nu aveți această protecție adecvată, zona de securitate a clientului dvs. va fi în pericol. Din fericire, o rețea VPN poate ajuta, în această situație.

Cu o asemenea rețea este ușor să vă schimbați adresa IP și să rămâneți anonimi online. O rețea privată virtuală vă oferă o adresă IP provizorie de la server-ul VPN ales. Programul ascunde adresa dvs. IP reală.

Prin urmare, oamenii nu vă pot urmări activitățile de pe internet. VPN vă permite să navigați pe internet într-un anonimat absolut. Mai mult, puteți ocoli filtre și debloca website-uri.

Acest lucru poate fi foarte util atunci când optimizarea SEO se ocupă de cercetare. Ne referim aici în special la cercetarea concurenților.

3. Servicii de securitate de la distanță

Ca specialist SEO, s-ar putea să fiți nevoit să lucrați departe de birou, de mai multe ori pe zi. O asemenea activitate poate duce la riscuri de securitate website.

Prin urmare, trebuie să vă conectați la o rețea sigură. Aceasta trebuie să vă permită să accesați informațiile, în siguranță, din orice locație, de la distanță.

O rețea privată virtuală îi ajută pe utilizatorii de la distanță să se conecteze la rețeaua lor de lucru. Se poate realiza asta fără a se dezvălui sistemul computerizat de lucru întregului internet.

Cu o rețea VPN puteți accesa unitățile, serverele de e-mail mult mai sigur. Se creează o cale criptată pentru a comunica spre un server sau alte dispozitive.

4. Îmbunătățirea securității internetului

Securitatea este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă multe companii SEO mici. Dacă credeți că atacul cibernetic este o problemă a marilor afaceri, vă înșelați.

Aproximativ 58% dintre victimele atacului cibernetic erau afaceri mici în anul 2018.

Prin urmare, trebuie să vă conectați la o rețea sigură. Cu atât mai mult atunci când navigați pe internet pentru a efectua diferite servicii SEO.

Când vă conectați printr-o rețea privată virtuală, datele dvs. sunt păstrate criptate. Astfel, informațiile de navigare sunt protejate împotriva hackerilor.

Nu va trebui să vă faceți griji, deoarece nimeni nu vă poate urmări activitățile de pe internet și de date. VPN vă oferă o adresă IP temporară de la server-ul VPN ales ce vă ascunde adresa IP originală.

Prin urmare, puteți tranzacționa informații sensibile și alte programe esențiale pentru afacerea dvs. Toate acestea, fără să vă faceți griji pentru hackeri.

Vă aflați într-o afacere online care necesită transmiterea de informații sensibile sau bani? Trebuie să investiți într-un software VPN bun. O asemenea măsură vă va ajuta și pe partea de marketing a afacerii dvs.

Nu ar fi greșit să spunem că este unul dintre instrumentele pentru startup-uri. Platforma poate ajuta la dezvoltarea cu succes a activității. Până la urmă, până nu aveți o rețea sigură, nu puteți crea oferte link building de succes.

5. Distribuirea în siguranță a fișierelor

Un specialist SEO trebuie să distribuie fișiere cu clienții și colaboratorii lor, de mai multe ori pe zi. Drept urmare, este crucial să se caute o modalitate sigură de a împărtăși date importante.

În zilele noastre, există o mulțime de moduri de a distribui fișiere online. Cu toate acestea, nu toate sunt în siguranță. Majoritatea experților în optimizare SEO se simt paranoici atunci când distribuie un fișier important.

Nu își pot permite ca fișerele să intre pe mâini greșite.

Din fericire, o rețea privată virtuală vă poate ajuta. Puteți rămâne relaxat, în timp ce distribuiți fișierele în siguranță, cu o conexiune VPN.

VPN-urile sunt utilizate frecvent pentru transmiterea de foldere și fișiere. Vă ajută să accesați în siguranță fișierele și folderele stocate pe un computer de rețea. Nu contează locul în care se află computerul respectiv.

Concluzie

Având în vedere cele de mai sus, putem spune că o rețea VPN este o soluție ideală. Vă puteți masca adresa de IP, astfel încât toate activitățile dvs. SEO organic vor fi aproape de neatins.

Stabilește o conexiune sigură și criptată pentru a oferi confidențialitate deosebită. O rețea VPN vă ajută să accesați atât website-uri cât și aplicații web într-un anonimat complet.

Majoritatea proxy-urilor și software-urilor de ascundere a adresei IP nu pot face asta.

Dacă intenționați, de asemenea, să configurați o VPN, este recomandat să o alegeți pe cea recunoscută, de renume. Până la urmă, nu toți furnizorii VPN sunt egali în ceea ce privește performanța și securitatea.

Despre Link Building


Urmați-mă

Lasa un comentariu

Suma 37+8 ( 45 )